Tuesday, February 11, 2020

Happy Asmara - Aku Tenang - Lirik Lagu Bahasa Jawa

Happy Asmara | Lirik Lagu | Aku Tenang |  Judul Aku Tenang | Vocal Happy Asmara Ciptaan Raply Wahyu | Production DSA Record | dan berikut di bawah ini Lirik Lagu Happy Asmara Aku Tenang.


Lirik Lagu Aku Tenang 

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Itulah Lirik Lagu Happy Asmara Aku Tenang semoga bermanfaat

Terima Kasih Atas Kunjungannya
EmoticonEmoticon