Wednesday, May 23, 2018

Lirik Lagu Fitri Carlina - Lungset Makk | Video Panggung Gembira

Arti Kata Lungset : Lungset dalam bahasa oseng / banyuwangi, berarti kusut, berkerut-kerut atau juga lecek

Fitri Carlina Lungset Makk Lirik Lagu dan Video

Lirik Lagu Fitri Carlina - Lungset Makk
Penyanyi : Fitri Carlina
Judul Lagu : Lungset Makk

Lihat Juga : Kumpualan Video Youtube

Baca Juga : 


Lirik Lagu Lungset Makk

sun sembur esem iki
masiyo tah udan njero ati
nono wujute ulihe nganteni
lungset ati iki

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati
wes sing ono liyo
solong tah solong
riko apuwo

tautah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tautah isun ngeloro
tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masiyo isun sing ono……

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati
wes sing ono liyo
solong tah solong
riko apuwo

Video Panggung Fitri Carlina Live Pasuruan Jawa Timur

Terima Kasih Atas Kunjungannya
EmoticonEmoticon